pic

Testimoniale

Andrea Tioc

Manager financiar, Marquardt Schaltsysteme S.C.S.

Firma noastra colaboreaza cu Nexia in ceea ce priveste auditul financiar. Apreciem colaborarea cu Nexia deoarece ei inteleg care sunt nevoile pe care le are o firma ce face parte dintr-un grup international. Intotdeauna au fost prompti referitor la solicitarile noastre si au respectat termenele.

Camelia Ionita

Director Financiar, Gic Nosag Met

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre ,GIC NOSAG METAL SRL , cu firma CRG NEXIA ROMANIA. Am ales sa fim parteneri cu aceasta companie ,ca furnizor de servicii integrate privind urmatoarele activitati : -audit, -contabilitate, -consultanta fiscala. Datorita calitatii de ansamblu a serviciilor prestate si a solutiilor oferite, echipa CRG Nexia, prin profesionalismul membrilor sai, printr-o comunicare clara , deschisa si prompta, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre. In concluzie, recomand cu caldura compania CRG NEXIA ROMANIA, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferit, adaptate la realitatea economica.

Klaus-Simon Dröge

Managing Director, ALBIS Plastic SRL

Albis Plastic SRL e prezenta pe piata din Romania din anul 2008. Fiind o companie germana ce activeaza la nivel international, seriozitatea, corectitudinea si increderea constituie factori foarte importanti pentru relatiile noastre de afaceri. Albis Plastic apreciaza aceleasi valori si asteapta acelasi lucru de la partenerii sai. In CRG NEXIA AUDIT am gasit o companie de audit care lucreaza cu mare precizie. Nexia respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la CRG NEXIA AUDIT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

Victoria Gheorghe

HR and Marketing, Ameropa

Specialistii firmei NEXIA s-au remarcat atat prin experienta si profesionalism, cat si printr-o deosebita seriozitate in abordarea documentarii pentru realizarea lucrarii contractate. Avand in vedere toate elementele mai sus amintite, acordam firmei NEXIA calificativul “foarte bine” pentru performantele in executarea serviciilor in domeniul audit si recomandam tuturor celor interesati colaborarea cu aceasta firma.

Iulian Frunza

Administrator, Lessoplast

Colaborarea cu echipa CRG NEXIA este una de durata, fiindu-ne alaturi inca din anul 2004. Desi aceasta colaborare vizeaza in special auditarea situatiilor financiare, in vederea consolidarii la nivel de grup, echipa CRG NEXIA ne-a fost alaturi ori de cate ori am avut nevoie de indrumare privind reglementarile contabile sau fiscale. Pragmatismul si rapiditatea cu care isi duce la indeplinire proiectele sunt caracteristice definitorii ale echipei CRG NEXIA. De asemenea, apreciem la auditorul nostru grija pentru imbunatatirea permanenta a colaborarii cu clientii sai.

Ing. Ion Secareanu

Director General, Celco SA

Recomandam societatea CRG NEXIA AUDIT SRL ca fiind un partener serios, de incredere, serviciile de audit financiar oferite fiind la standarde europene, in conformitate cu cerintele etice si de calitate ale profesiei. Aceste concluzii au fost trase in urma colaborarii de peste 10 ani intre societatile noastre, contracte care au fost indeplinite la termen, fara neclaritati sau neconcordante. Modul operativ si prompt de executare a misiunilor de audit financiar la preturi competitive, ne-a determinat sa alegem S.C. CRG NEXIA AUDIT SRL ca partener pentru o colaborare pe termen lung

Dumitru Stefan

Director General, Inscut Bucuresti

Colaborarea cu CRG NEXIA, in perioada de cand lucram impreuna, a fost din punctul meu de vedere foarte buna. Am apreciat si faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

Carmen Ionescu

Director Economic, RIG SERVICE SA

crgnexia