pic

Testimoniale

DR. Ionica Ciortan

Reprezentant legal, Iowemed SA

S.C. IOWEMED S.A. beneficiaza de serviciile colectivului CRG Nexia, în ceea ce priveste serviciile de audit si de asemenea supravegherea si verificarea situatiilor contabile si financiare lunare/trimestriale/anuale. CRG Nexia presteaza servicii la cel mai înalt nivel, specialistii firmei CRG Nexia remarcându-se prin experienta, profesionalism si operativitate. Sugestiile primite ne-au fost si ne sunt de un real sprijin în vederea optimizarii activitatii de management operational. Colaborarea cu membrii echipei CRG Nexia se deruleaza in conditii de excelenta, împreuna cu departamentul financiar-contabil al centrului nostru medical.

Colin Nunn

Administrator, Amlau

Am avut o experienta anterioara neplacuta cu doua firme de contabilitate din Romania; ambele au facut o treaba proasta si au lasat registrele financiare ale companiei mele într-o mizerie. Din experienta mea toti membri personalului CRG NEXIA sunt prietenosi si foarte receptiv; ti se raspunde la email-uri intotdeauna in termen de 24 ore. Va multumesc pentru ajutorul vostru.

Camelia Ionita

Director Financiar, Gic Nosag Met

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre ,GIC NOSAG METAL SRL , cu firma CRG NEXIA ROMANIA. Am ales sa fim parteneri cu aceasta companie ,ca furnizor de servicii integrate privind urmatoarele activitati : -audit, -contabilitate, -consultanta fiscala. Datorita calitatii de ansamblu a serviciilor prestate si a solutiilor oferite, echipa CRG Nexia, prin profesionalismul membrilor sai, printr-o comunicare clara , deschisa si prompta, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre. In concluzie, recomand cu caldura compania CRG NEXIA ROMANIA, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferit, adaptate la realitatea economica.

Carmen Ionescu

Director Economic, RIG SERVICE SA

crgnexia