pic

Testimoniale

Patrick DE PRYCK

Managing Director, Contec

Am avut o experienta anterioara neplacuta cu doua firme de contabilitate din Romania; ambele au facut o treaba proasta si au lasat registrele financiare ale companiei mele într-o mizerie. Din experienta mea toti membrii personalului CRG NEXIA sunt prietenosi si foarte receptiv; ti se raspunde la email-uri intotdeauna in termen de 24 ore. Va multumesc pentru ajutorul vostru.

Florin Caloianu

Director, Green Gate Development SRL

Am sa descriu relatia cu CRG NEXIA utilizand calificative pentru diversii indicatori de performanta: • Pro activitate: Excelent; • Comunicare: Excelent; • Time management: Excelent; • Pret: Rezonabil

Ing. Ion Secareanu

Director General, Celco SA

Recomandam societatea CRG NEXIA AUDIT SRL ca fiind un partener serios, de incredere, serviciile de audit financiar oferite fiind la standarde europene, in conformitate cu cerintele etice si de calitate ale profesiei. Aceste concluzii au fost trase in urma colaborarii de peste 10 ani intre societatile noastre, contracte care au fost indeplinite la termen, fara neclaritati sau neconcordante. Modul operativ si prompt de executare a misiunilor de audit financiar la preturi competitive, ne-a determinat sa alegem S.C. CRG NEXIA AUDIT SRL ca partener pentru o colaborare pe termen lung

Dumitru Stefan

Director General, Inscut Bucuresti

Colaborarea cu CRG NEXIA, in perioada de cand lucram impreuna, a fost din punctul meu de vedere foarte buna. Am apreciat si faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

Klaus-Simon Dröge

Managing Director, ALBIS Plastic SRL

Albis Plastic SRL e prezenta pe piata din Romania din anul 2008. Fiind o companie germana ce activeaza la nivel international, seriozitatea, corectitudinea si increderea constituie factori foarte importanti pentru relatiile noastre de afaceri. Albis Plastic apreciaza aceleasi valori si asteapta acelasi lucru de la partenerii sai. In CRG NEXIA AUDIT am gasit o companie de audit care lucreaza cu mare precizie. Nexia respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la CRG NEXIA AUDIT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

Camelia Ionita

Director Financiar, Gic Nosag Met

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre ,GIC NOSAG METAL SRL , cu firma CRG NEXIA ROMANIA. Am ales sa fim parteneri cu aceasta companie ,ca furnizor de servicii integrate privind urmatoarele activitati : -audit, -contabilitate, -consultanta fiscala. Datorita calitatii de ansamblu a serviciilor prestate si a solutiilor oferite, echipa CRG Nexia, prin profesionalismul membrilor sai, printr-o comunicare clara , deschisa si prompta, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre. In concluzie, recomand cu caldura compania CRG NEXIA ROMANIA, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferit, adaptate la realitatea economica.

Carmen Ionescu

Director Economic, RIG SERVICE SA

crgnexia