pic

Testimoniale

Cristian Mihaes

Director, Welde Romania

La recomandarea colegilor nostri din grup, am apelat la serviciile CRG NEXIA AUDIT in anul 2008, colaborarea nostra continuand si in prezent. Solicitarile noastre pe partea de consultanta au primit de fiecare data raspunsuri prompte si documentate, actualizate deselor modificari legislative. Pe parcursul colaborarii am beneficiat de servicii de audit de buna calitate si la tarife corecte, toate oferite cu profesionalism de o echipa tanara, dinamica si agreabila. Suntem onorati sa ne aflam printre clientii CRG NEXIA AUDIT si recomandam cu caldura companiilor interesate si care doresc un partener de incredere, care le poate oferi serviciile si informatiile de care au nevoie.

Dumitru Stefan

Director General, Inscut Bucuresti

Colaborarea cu CRG NEXIA, in perioada de cand lucram impreuna, a fost din punctul meu de vedere foarte buna. Am apreciat si faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

Patrick DE PRYCK

Managing Director, Contec

Am avut o experienta anterioara neplacuta cu doua firme de contabilitate din Romania; ambele au facut o treaba proasta si au lasat registrele financiare ale companiei mele într-o mizerie. Din experienta mea toti membrii personalului CRG NEXIA sunt prietenosi si foarte receptiv; ti se raspunde la email-uri intotdeauna in termen de 24 ore. Va multumesc pentru ajutorul vostru.

Klaus-Simon Dröge

Managing Director, ALBIS Plastic SRL

Albis Plastic SRL e prezenta pe piata din Romania din anul 2008. Fiind o companie germana ce activeaza la nivel international, seriozitatea, corectitudinea si increderea constituie factori foarte importanti pentru relatiile noastre de afaceri. Albis Plastic apreciaza aceleasi valori si asteapta acelasi lucru de la partenerii sai. In CRG NEXIA AUDIT am gasit o companie de audit care lucreaza cu mare precizie. Nexia respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la CRG NEXIA AUDIT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

Carmen Ionescu

Director Economic, RIG SERVICE SA

crgnexia