pic

Testimoniale

DR. Ionica Ciortan

Reprezentant legal, Iowemed SA

S.C. IOWEMED S.A. beneficiaza de serviciile colectivului CRG Nexia, în ceea ce priveste serviciile de audit si de asemenea supravegherea si verificarea situatiilor contabile si financiare lunare/trimestriale/anuale. CRG Nexia presteaza servicii la cel mai înalt nivel, specialistii firmei CRG Nexia remarcându-se prin experienta, profesionalism si operativitate. Sugestiile primite ne-au fost si ne sunt de un real sprijin în vederea optimizarii activitatii de management operational. Colaborarea cu membrii echipei CRG Nexia se deruleaza in conditii de excelenta, împreuna cu departamentul financiar-contabil al centrului nostru medical.

Andrea Tioc

Manager financiar, Marquardt Schaltsysteme S.C.S.

Firma noastra colaboreaza cu Nexia in ceea ce priveste auditul financiar. Apreciem colaborarea cu Nexia deoarece ei inteleg care sunt nevoile pe care le are o firma ce face parte dintr-un grup international. Intotdeauna au fost prompti referitor la solicitarile noastre si au respectat termenele.

Victoria Gheorghe

HR and Marketing, Ameropa

Specialistii firmei NEXIA s-au remarcat atat prin experienta si profesionalism, cat si printr-o deosebita seriozitate in abordarea documentarii pentru realizarea lucrarii contractate. Avand in vedere toate elementele mai sus amintite, acordam firmei NEXIA calificativul “foarte bine” pentru performantele in executarea serviciilor in domeniul audit si recomandam tuturor celor interesati colaborarea cu aceasta firma.

Patrick DE PRYCK

Managing Director, Contec

Am avut o experienta anterioara neplacuta cu doua firme de contabilitate din Romania; ambele au facut o treaba proasta si au lasat registrele financiare ale companiei mele într-o mizerie. Din experienta mea toti membrii personalului CRG NEXIA sunt prietenosi si foarte receptiv; ti se raspunde la email-uri intotdeauna in termen de 24 ore. Va multumesc pentru ajutorul vostru.

Raluca Ionita

Managing Partner, AYG Romania SRL

A fost o mare placere sa lucrez cu CRG NEXIA Romania in anul trecut. Am avut ocazia de a experimenta un mediu de lucru dinamic, alaturi de profesionisti care au actionat ca un element-cheie pentru compania noastra, oferind un know-how de incredere prin competentelor lor personale si profesionale, oferind instrumentele necesare si aducand de fiecare data valoare adaugata. Ca tineri antreprenori, am gasit in CRG Nexia Romania platforma necesara pentru dezvoltare constanta, o platforma stabilita pe valori si principii puternice, orientare, deschidere si comunicare eficienta. De aceea, suntem recunoscatori pentru ca au avut ocazia de a lucra cu o echipa uimitoare si asteptam cu nerabdare sa continuam colaborarea noastra.

Dumitru Stefan

Director General, Inscut Bucuresti

Colaborarea cu CRG NEXIA, in perioada de cand lucram impreuna, a fost din punctul meu de vedere foarte buna. Am apreciat si faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

Iulian Frunza

Administrator, Lessoplast

Colaborarea cu echipa CRG NEXIA este una de durata, fiindu-ne alaturi inca din anul 2004. Desi aceasta colaborare vizeaza in special auditarea situatiilor financiare, in vederea consolidarii la nivel de grup, echipa CRG NEXIA ne-a fost alaturi ori de cate ori am avut nevoie de indrumare privind reglementarile contabile sau fiscale. Pragmatismul si rapiditatea cu care isi duce la indeplinire proiectele sunt caracteristice definitorii ale echipei CRG NEXIA. De asemenea, apreciem la auditorul nostru grija pentru imbunatatirea permanenta a colaborarii cu clientii sai.

Carmen Ionescu

Director Economic, RIG SERVICE SA

crgnexia