pic

Testimoniale

Cristian Mihaes

Director, Welde Romania

La recomandarea colegilor nostri din grup, am apelat la serviciile CRG NEXIA AUDIT in anul 2008, colaborarea nostra continuand si in prezent. Solicitarile noastre pe partea de consultanta au primit de fiecare data raspunsuri prompte si documentate, actualizate deselor modificari legislative. Pe parcursul colaborarii am beneficiat de servicii de audit de buna calitate si la tarife corecte, toate oferite cu profesionalism de o echipa tanara, dinamica si agreabila. Suntem onorati sa ne aflam printre clientii CRG NEXIA AUDIT si recomandam cu caldura companiilor interesate si care doresc un partener de incredere, care le poate oferi serviciile si informatiile de care au nevoie.

Andrea Tioc

Manager financiar, Marquardt Schaltsysteme S.C.S.

Firma noastra colaboreaza cu Nexia in ceea ce priveste auditul financiar. Apreciem colaborarea cu Nexia deoarece ei inteleg care sunt nevoile pe care le are o firma ce face parte dintr-un grup international. Intotdeauna au fost prompti referitor la solicitarile noastre si au respectat termenele.

Iulian Frunza

Administrator, Lessoplast

Colaborarea cu echipa CRG NEXIA este una de durata, fiindu-ne alaturi inca din anul 2004. Desi aceasta colaborare vizeaza in special auditarea situatiilor financiare, in vederea consolidarii la nivel de grup, echipa CRG NEXIA ne-a fost alaturi ori de cate ori am avut nevoie de indrumare privind reglementarile contabile sau fiscale. Pragmatismul si rapiditatea cu care isi duce la indeplinire proiectele sunt caracteristice definitorii ale echipei CRG NEXIA. De asemenea, apreciem la auditorul nostru grija pentru imbunatatirea permanenta a colaborarii cu clientii sai.

Patrick DE PRYCK

Managing Director, Contec

Am avut o experienta anterioara neplacuta cu doua firme de contabilitate din Romania; ambele au facut o treaba proasta si au lasat registrele financiare ale companiei mele într-o mizerie. Din experienta mea toti membrii personalului CRG NEXIA sunt prietenosi si foarte receptiv; ti se raspunde la email-uri intotdeauna in termen de 24 ore. Va multumesc pentru ajutorul vostru.

Florin Caloianu

Director, Green Gate Development SRL

Am sa descriu relatia cu CRG NEXIA utilizand calificative pentru diversii indicatori de performanta: • Pro activitate: Excelent; • Comunicare: Excelent; • Time management: Excelent; • Pret: Rezonabil

Klaus-Simon Dröge

Managing Director, ALBIS Plastic SRL

Albis Plastic SRL e prezenta pe piata din Romania din anul 2008. Fiind o companie germana ce activeaza la nivel international, seriozitatea, corectitudinea si increderea constituie factori foarte importanti pentru relatiile noastre de afaceri. Albis Plastic apreciaza aceleasi valori si asteapta acelasi lucru de la partenerii sai. In CRG NEXIA AUDIT am gasit o companie de audit care lucreaza cu mare precizie. Nexia respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la CRG NEXIA AUDIT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

Carmen Ionescu

Director Economic, RIG SERVICE SA

crgnexia crgnexia