pic

Testimoniale

Cristian Mihaes

Director, Welde Romania

La recomandarea colegilor nostri din grup, am apelat la serviciile CRG NEXIA AUDIT in anul 2008, colaborarea nostra continuand si in prezent. Solicitarile noastre pe partea de consultanta au primit de fiecare data raspunsuri prompte si documentate, actualizate deselor modificari legislative. Pe parcursul colaborarii am beneficiat de servicii de audit de buna calitate si la tarife corecte, toate oferite cu profesionalism de o echipa tanara, dinamica si agreabila. Suntem onorati sa ne aflam printre clientii CRG NEXIA AUDIT si recomandam cu caldura companiilor interesate si care doresc un partener de incredere, care le poate oferi serviciile si informatiile de care au nevoie.

Colin Nunn

Administrator, Amlau

Am avut o experienta anterioara neplacuta cu doua firme de contabilitate din Romania; ambele au facut o treaba proasta si au lasat registrele financiare ale companiei mele într-o mizerie. Din experienta mea toti membri personalului CRG NEXIA sunt prietenosi si foarte receptiv; ti se raspunde la email-uri intotdeauna in termen de 24 ore. Va multumesc pentru ajutorul vostru.

Michael Demetriades

Financial controller, Lordos United Plasics Public ltd

Relatia noastra de afaceri este foarte satisfacatoare si primesc intotdeauna: - Raspuns rapid; - Calitate foarte buna a muncii, in limitele de timp stabilite; - O foarte buna intelegere si ajutor cu privire la orice probleme care apar; - Preturi foarte rezonabile

Dumitru Stefan

Director General, Inscut Bucuresti

Colaborarea cu CRG NEXIA, in perioada de cand lucram impreuna, a fost din punctul meu de vedere foarte buna. Am apreciat si faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

DR. Ionica Ciortan

Reprezentant legal, Iowemed SA

S.C. IOWEMED S.A. beneficiaza de serviciile colectivului CRG Nexia, în ceea ce priveste serviciile de audit si de asemenea supravegherea si verificarea situatiilor contabile si financiare lunare/trimestriale/anuale. CRG Nexia presteaza servicii la cel mai înalt nivel, specialistii firmei CRG Nexia remarcându-se prin experienta, profesionalism si operativitate. Sugestiile primite ne-au fost si ne sunt de un real sprijin în vederea optimizarii activitatii de management operational. Colaborarea cu membrii echipei CRG Nexia se deruleaza in conditii de excelenta, împreuna cu departamentul financiar-contabil al centrului nostru medical.

Victoria Gheorghe

HR and Marketing, Ameropa

Specialistii firmei NEXIA s-au remarcat atat prin experienta si profesionalism, cat si printr-o deosebita seriozitate in abordarea documentarii pentru realizarea lucrarii contractate. Avand in vedere toate elementele mai sus amintite, acordam firmei NEXIA calificativul “foarte bine” pentru performantele in executarea serviciilor in domeniul audit si recomandam tuturor celor interesati colaborarea cu aceasta firma.

Patrick DE PRYCK

Managing Director, Contec

Am avut o experienta anterioara neplacuta cu doua firme de contabilitate din Romania; ambele au facut o treaba proasta si au lasat registrele financiare ale companiei mele într-o mizerie. Din experienta mea toti membrii personalului CRG NEXIA sunt prietenosi si foarte receptiv; ti se raspunde la email-uri intotdeauna in termen de 24 ore. Va multumesc pentru ajutorul vostru.

Carmen Ionescu

Director Economic, RIG SERVICE SA

crgnexia crgnexia